Priorități în pandemie: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Teleorman cumpără carduri de vacanță! « liberinteleorman.ro

Data:

În timp ce majoritatea oamenilor încă sănătoși la minte au renunțat să-și mai facă planuri pe termen mediu, având în vedere evoluția pandemiei și faptul că suntem încă departe de identificarea unui antidot pentru coronavirus, cei de la Direcția Județeană de Sport și Tineret Teleorman stau cu gândul la… vacanță. La carduri de vacanță. Practic, pe data de 13 aprilie, în plină criză epidemiologică, cei de la Direcția Județeană de Sport și Tineret Teleorman căutau în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o ofertă de cumpărare a unor servicii de tipărire și livrare carduri de vacanță.

Vorbim despre vouchere de vacanță pentru 12 salariați, fiecare voucher având valoarea de 1450 lei. Practic, este vorba despre 17.400 lei tipăriți pe carduri de vacanță. În plus, cei de la Sport și Tineret solicită și o listă cu “locațiile care acceptă cardurile de vacanță”, astfel încât să nu existe discuții când pleacă angajații să se relaxeze. Nu știm ce le-a răspuns compania creatoare de carduri, dar îi anunțăm și noi pe angajații Direcției Județene de Sport și Tineret că există mari șanse ca nicio “locație” să nu accepte turiști în viitorul apropiat.

Nu de alta, dar le amintim celor care conduc instituția că suntem în plină pandemie, că sistemul sanitar se prăbușește și că, fără un tratament specific sau fără un vaccin, niciunul dintre cei sănătoși la minte nu se mai poate gândi la vacanță.

Liber în Teleorman
Liber în Teleormanhttps://liberinteleorman.ro/
Ziar generalist care acoperă problemele sociale, economice, politice din zona Teleormanului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare

Traian Băsescu a cerut revizuirea sentinței prin care i s-a atribuit calitatea de colaborator al fostei Securități

Fostul președinte Traian Băsescu a cerut revizuirea sentinței prin...

Consiliul Fiscal despre rectificarea bugetară: gol de venituri de 9 miliarde lei

Pe partea de venituri bugetare Consiliul Fiscal apreciază drept...

Plătește salvamarul

În statul eșuat viețile oamenilor par să nu aibă...