luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPro Infrastructura acuză: ”centura Timișoarei, cvasi-blocată în birocrație”

Pro Infrastructura acuză: ”centura Timișoarei, cvasi-blocată în birocrație”

Acuzații grave la adresa CNAIR și DRDP Timișoara în ceea ce privește construirea centurii Timișoarei. Asociația Pro Infrastructură spune că proiectul este ”cvasi-blocat” și că la ritmul la care se muncește sunt șanse slabe ca șoseaua ocolitoare să fie gata în 25 martie 2022, când este terenul de finalizare.”

Centura Timișoara este cvasi-blocată în birocrație și în incompetența autorităților centrale și locale! Deși ministrul Bode și primarul Robu au făcut zeci de promisiuni pompieristico-electorale de pe șantier, adevărul trist este că acest proiect de peste 300 de milioane de lei, început în martie 2020, cu 2 ani termen de execuție, a ajuns abia la 11,5%”, au transmis cei de la Pro Infrastructură.

Potrivit specialiștilor ce veifică marile proiecte de infrastructură din România, la Timișoara sunt mai multe probleme. Una dintre ele, foarte gravă, ar fi lipsa plăților. ”Nu s-a plătit niciun leu pentru lucrările executate în ultimele 6 luni, singura plată fiind avansul de la începutul proiectului”, mai spun membri Pro Infrastructură.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE