joi, 5 august 2021
AcasăRețeaProblema calității aerului, discutată la nivel teritorial. Anul 2020, mai puțin poluat...

Problema calității aerului, discutată la nivel teritorial. Anul 2020, mai puțin poluat față de anii precedenți la Timișoara! « expressdebanat.ro

Prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, a condus astăzi în sistem videoconferință reuniunea Grupului Județean pentru a stabili planurile de menținere a calității aerului care se vor adresa mai multor unități administrativ-teritoriale din perimetrul Timișoarei pentru a diminua depășirea parametrilor de poluare pe viitor.

În cadrul reuniunii s-a discutat despre…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE