miercuri, 18 mai 2022
AcasăRețeaProceduri administrative simplificate la AJOFM S – Ziarul Mesagerul de Sibiu «...

Proceduri administrative simplificate la AJOFM S – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu anunță persoanele fizice şi juridice beneficiare a prevederilor Legii 76/2002 că s-au luat următoarele măsuri de simplificare a procedurilor administrative.

 

Persoanele fizice

  • nu mai au obligativitatea să prezinte adeverinţa de venit eliberată de administraţia financiară privind veniturile impozabile realizate, acest document va fi obţinut de AJOFM SIBIU direct, în mediul electonic de la…
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE