Procentele președintelui Hurduzeu, „operate” în Spitalul Județean! Pe milioane de euro și sănătatea cărășenilor! « expressdebanat.ro

Data:

Milioane de euro din fonduri europene sunt investiți în cele trei spitale din Reșița și în extinderea Unității de Primiri Urgențe de la „Județean”, dar lucrările întârzie nepermis dintr-un singur motiv: candidatura lui Silviu Hurduzeu pentru un nou mandat.

Într-un moment în care pe scena politică se răcnește în gura mare, Silviu Hurduzeu se…

Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: