Procuroarea Felicia Popovici revine la șefia DNA Oradea | Bihoreanul

Data:

spot_img

Procuroarea Felicia Popovici revine la conducerea Serviciului Teritorial Oradea al Direcției Naționale Anticorupție.

Aceasta a fost delegată să ocupe funcția începând de vineri, 20 septembrie, luându-i astfel locul procurorului Bogdan Chiș, care preluase conducerea tocmai de la ea.

Delegarea a fost discutată în cadrul ședinței de miercuri a secției pentru procurori a CSM.

„Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția de procuror șef al Serviciului teritorial Oradea din cadrul Direcției Naționale Anticorupție a doamnei Popovici Irina Felicia, procuror în cadrul acestei structuri specializate, începând cu data de 20.09.2024, până la ocuparea funcției prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, se arată în hotărârea CSM.

Conform documentului, decizia a fost luată în unanimitate.

Citește și: Procesul soților Nicolae și Elena Ceaușescu, trimis la CAB

În ultima perioadă Felicia Popovici activa ca simplu procuror în această structură.

Ea a mai condus DNA Oradea din 2018 până la începutul anului 2021, când și-a dat demisia, intrând apoi în concediu prenatal.

În ultimii 3 ani, conducerea serviciului teritorial a fost asigurată de Bogdan Chiș, fost procuror DNA Timișoara. Acesta părăsește funcția după ce în această vară, a fost selectat de Ministerul Justiției să ocupe funcția de magistrat de legătură în Italia.

Continuarea, în Ebihoreanul.ro

Citește și. Un amendament depus de PNL îi permite șefului statului să candideze ca independent pe listele unui partid politic

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related