joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterProcurorii au dus daruri victimelor traficului de persoane

Procurorii au dus daruri victimelor traficului de persoane

Mai mulți procurori care fac parte dintr-un grup de motocicliști au dus daruri, în mod voluntar, la centrul pentru victimele traficului de persoane Reaching Out Romania din Argeș, centru înființat de Iana Matei, cunoscută pentru lupta sa împotriva traficului de persoane.

„Procurorii au venit și au adus daruri pentru fete și ne-au întrebat dacă avem nevoie de tablete pentru școală. Noi avem 3 tablete primite de la școală și au spus că ne vor aduce și ei, nu știu câte, nu știu când.

Tabletele vor veni. A fost un număr impresionant de lucruri care s-au adunat în această acțiune. Au venit, au interacționat cu fetele. Au adus rechizite, bocanci de iarnă, geci, culori, acuarele pentru activități extrașcolare. Majoritatea lor sunt din București, dar ei sunt uniți într-un club al motocicliștilor, deci sunt din toată țara”, ne-a povestit Iana Matei.

Centrul Reaching Out din Argeș adăpostește acum 6 fete care merg la școală. „Fetele au fost foarte încântate, s-au bucurat de daruri, dar s-au bucurat în special de faptul că procurorii le-au acordat atenție. De regulă, când mergem la DIICOT, fetele sunt părți vătămate în dosare de trafic și există o tensiune. Acum chiar s-au simțit foarte bine că au putut să vorbească cu procurorii de care se temeau, în alte condiții”. Vizita procurorilor s-a desfășurat doar în curtea centrului, potrivit Jurnalul de Argeș.

Jurnalul de Argeșhttps://jurnaluldearges.ro
Publicaţia Jurnal de Argeş a fost înființată în 1994 membru BRAT membru al Clubului Român de Presă, membru fondator în Patronatul Presei Locale – ROMEDIA, membru fondator AOA Argeș (Asociația Oamenilor de Afaceri), membru al Camerei de Comert, Industrie și Agricultură Argeș.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE