duminică, 29 mai 2022
AcasăLa ziActualitateProcurorii au pus lemne pe foc: Opera fierbe. Rancea, din nou sub...

Procurorii au pus lemne pe foc: Opera fierbe. Rancea, din nou sub control judiciar

O parte dintre angajaţi au ieşit pe scările Teatrului Naţional pentru a o primi cu scandal pe Beatrice Rancea. Între timp, DIICOT a instituit un nou control judiciar asupra fostului-actual manager.

Beatrice Rancea s-a întors ieri în Iaşi, dar pentru scurt timp. Drumul către Opera Naţională Română i-a fost scurtat de solicitările procurorilor DIICOT care au chemat-o la audieri. Aceştia au dispus instituirea din nou a controlului judiciar ca urmare a extinderii acţiunii penale pentru deturnare de fonduri şi alte fapte de delapidare. Prejudiciu estimat în dosarul unde apare drept cap de listă a unei grupări infracţionale rămâne la aproaximativ 5 milioane de lei.

Citește articolul complet în Ziarul de Iași

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE