luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterProcurorii din Aleşd au interceptat 50 de numere de telefon pentru un...

Procurorii din Aleşd au interceptat 50 de numere de telefon pentru un furt banal de motorină

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleşd au cerut şi obţinut în 2016, din partea judecătorilor, autorizaţii pentru interceptarea a 50 de numere de telefon, vreme de 3 luni, iar asta într-un dosar care privea – atenţie! – furtul a 50 litri de motorină dintr-un tren cisternă oprit în Tileagd.

Dosarul, a aflat Bihorel, a fost închis abia acum, deci după 4 ani! Ce or fi vrut anchetatorii să găsească nu e clar, în condiţiile în care proprietarul combustibilului nu s-a constituit parte civilă, pentru că cele 5 găleţi de motorină erau, de fapt, reziduuri, deci le-au făcut mai degrabă un serviciu, scutindu-l de curăţarea cisternei.

Cert e că după trei luni de interceptări, timp în care n-au găsit nimic notabil, procurorii au băgat dosarul adânc la sertar, iar zilele trecute l-au şi închis, discret, renunţând la urmărirea penală.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE