joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterProcurorii l-au trimis în judecată pe fostul şef al Poliţiei Locale Oradea,...

Procurorii l-au trimis în judecată pe fostul şef al Poliţiei Locale Oradea, acuzat că a încercat să-şi ucidă soţia

Fostul şef al Poliţiei Locale Oradea, Paul Kövér, a fost trimis în judecată, vineri, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care au terminat ancheta în mai puţin de trei săptămâni de la atacul pe care bărbatul l-a comis asupra fostei sale soţii.

Cauza urmează să intre în analiza judecătorului de Cameră preliminară a Tribunalului Bihor, cel care va decide şi dacă va menţine măsura arestului preventiv dispusă în cazul poliţistului local.

Înjunghiată în stradă

Paul Kövér a fost arestat preventiv pe 12 ianuarie a.c., după ce în seara de 10 ianuarie a încercat să-şi ucidă fosta soţie cu un cuţit. Aşa cum a dezvăluit BIHOREANUL, înainte de a o ataca, Kövér a ţinut-o pe femeie sechestrată câteva ore într-un apartament, unde a chemat-o sub pretextul că are nevoie de ajutor la programarea unei maşini de spălat.

La insistenţele lui, ea a acceptat, dar când a ajuns în locuinţă, bărbatul a închis uşa cu cheia şi i-a luat telefonul. Într-un final, Ioana a reuşit să-l convingă să se întoarcă împreună la apartamentul ei de pe strada Oneştilor, unde o aştepta şi fetiţa, dar a bănuit că este în pericol, căci înainte să iasă din casă, Kövér s-a dus la bucătărie şi ea a auzit sertarul de tacâmuri închizându-se.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE