Procurorul DIICOT care a transmis DEBRAILA că-l critică pe nedrept pe șeful Poliției iese la pensie

Data:

Procurorul Dănel Cristinel Sarău (foto) a depus la Consiliul Superior al Magistraturii o cerere de eliberare din funcție, prin pensionare. Sarău este cel mai influent magistrat antimafia al Brăilei. Lucrează la DIICOT Brăila din anul 2009 și, în trecut, a condus timp mai mulți ani unitatea de parchet.

După ce Secția pentru Procurori a CSM va aproba solicitarea lui Sarău de a ieși la pensie, documentele vor ajunge pe biroul președintelui Klaus Iohannis, care emite decretul de eliberare din funcție.

Dănel Sarău a condus DIICOT Brăila în perioada 2012-2018, iar apoi, pentru că legea nu îi mai permitea să fie procuror-șef, a rămas simplu procuror, iar frâiele unității de parchet au fost preluate, cel puțin oficial, de Manuela Bogdana Mocanu. De altfel, Sarău și Mocanu sunt singurii procurori care activează în cadrul DIICOT Brăila.

Continuarea în Debraila.ro

Citește și: Cum vede școala un profesor care nu dă meditații: Nu poți preda eficient, dacă te gândești ce mănânci mâine

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto procurorul Dănel Sarău: obiectivbr.ro)

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related