Profesor condamnat pentru că a pipăit eleve de 13 ani

Data:

Un profesor de la o școală din Botoșani va petrece ani buni după gratii după ce a agresat sexual trei eleve. Acesta va trebui să plătească și daune morale victimelor sale.

Cazul a fost prezentat pe larg în „Monitorul de Botoșani” la începutul lunii aprilie. În aceeași zi, polițiștii botoșăneni au decis ca acesta să fie reținut 24 de ore.

Întâmplarea s-ar fi petrecut în primele zile din luna aprilie. Două dintre cele trei eleve de 13 ani ar fi rămas la finalul orelor în sala de clasă cu profesorul. Acesta le-ar fi atins pe fete în mod repetat în zonele intime. Cele două fete s-au întors acasă după experiența traumatizantă și le-ar fi povestit părinților cele întâmplate. Potrivit mamei uneia dintre adolescentele agresate sexual, fata ar fi venit acasă plângând, povestindu-i că profesorul a atins-o atât pe ea, cât și pe colega ei, în zonele intime.

“Domnul profesor ne pune mâna în zone intime”

Femeia a anunțat imediat poliția. “Fata a izbucnit în plâns și mi-a spus că vrea să-mi spună ceva. Că domnul profesor ne atinge, ne pune mâna în zone intime. Am rămas mirată. Doamne ferește, cum să se întâmple așa ceva? <Luni ne-a rugat să rămânem după ore să-i facem cont de Facebook, ca să agațe el băieți sau fete>. În timpul acesta, fata mea stătea pe catedră și a rugat-o să vine să stea și ea pe scaun lângă el și cealaltă fată. Iar ea nu a vrut. Apoi el a tras-o de mână și fata a căzut peste catedră care s-a și rupt. După aceea, fata mea a plecat la baie, s-a întors să-și ia ghiozdanul și a plecat (..)”, a declarat mama uneia dintre adolescente.

După demararea cercetărilor, oamenii legii ar fi descoperit şi o a treia agresiune sexuală comisă de profesor în același mod. Ulterior, profesorul a fost arestat pentru 30 de zile pentru agresiune sexuală.

La scurt timp, acesta a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală asupra celor trei minore. La patru luni de la trimiterea acestuia în judecată, Tribunalul Botoșani a dat verdictul, titrează Monitorul de Botoșani.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Inspectorii Gărzii de Mediu fac verificări în pădurea deținută de IKEA în Iași | Ziarul de Iași

Cunoscutul producător de mobilier IKEA este acuzat că exploatează...

Explozie la un bloc din Craiova. Un etaj s-a prăbușit. O femeie a murit | VIDEO

Explozie la un bloc din Craiova, în urma căreia...

Gafa uriașă făcută de Ciolacu în Qatar

Gafa uriașă făcută de Ciolacu în Qatar. Greșeala a...

Poliția de Frontieră a primit două drone pentru combaterea traficului de țigări | Ordinea.ro

Poliția de Frontieră a primit două drone pentru combaterea...