marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterProfesorii vor fi vaccinați în cea de-a doua etapă de vaccinare anti...

Profesorii vor fi vaccinați în cea de-a doua etapă de vaccinare anti COVID-19

Guvernul a anunțat astăzi că profesorii vor intra în cea de-a doua etapă a vaccinării împotriva COVID-19. 

Momentan, profesorii nu au fost informați cu privire la această strategie, iar Ministerul Educației nu a transmis documentul către inspectoratele școlare.

Profesorii vor fi vaccinați gratuit în a doua parte a etapei, înainte de personalul bisericii. Vaccinarea gratuită a cadrelor didactice este prevăzută în Strategia de vaccinare împotriva COVID-19, potrivit documentului publicat de Guvern. Acest document stabilește ordinea priorităților în privința vaccinării.

Conform strategiei pentru vaccinarea împotriva COVID-19 în România vaccinarea este voluntară și nu este obligatorie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Cluj, Ministerul Educației nu a transmis precizări pe linia inspectoratelor cu privire la documentul transmis de Guvern. În timp se va organiza și o campanie de informare asupra vaccinării, susține purtătorul de cuvânt, Amalia Gurzău.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE