duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterProfesorul care a protestat împotriva măștilor, prezent la o acţiune electorală a...

Profesorul care a protestat împotriva măștilor, prezent la o acţiune electorală a PSD, cu elevi de-ai săi

Profesorul Nelu Pop, instructor de lupte la Liceul cu Program Sportiv Bihorul, devenit faimos după ce a înregistrat şi difuzat zilele trecute pe Facebook o pledoarie împotriva măsurilor de prevenţie sanitară chiar într-o sală de clasă, este implicat politic.

Imagini ce-l înfăţişează pe Pop, alături de copii care par să-i fie elevi, oricum minori, fapt interzis de lege, în timpul unei acţiuni electorale a PSD desfăşurată sâmbăta trecută în favoarea candidatului acestui partid la Primăria comunei Oşorhei, Adrian Seica, au fost făcute publice joi, tot pe internet, o plângere în acest sens fiind trimisă şi BIHOREANULUI, pe e-mail, de către candidatul PNL la Primăria aceleiaşi comune, Ioan Gligor.

„Nu am crezut că acest domn profesor are atâta tupeu să aducă la o acţiune electorală copii. Sunt elevi de la acelaşi liceu (n.r. – Liceul Sportiv), unde este elev şi copilul candidatului PSD, Adrian Seica”, a declarat Gligor ulterior pentru BIHOREANUL.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE