duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterProfesorul care contestă purtarea măştilor în şcoli, amendat de poliţişti. „Îmi susţin...

Profesorul care contestă purtarea măştilor în şcoli, amendat de poliţişti. „Îmi susţin punctul de vedere”

Nelu Sandu Pop, profesorul din Oradea devenit celebru după ce a postat pe Facebook un filmuleţ în care se declara împotriva purtării măştilor în şcoli, etalând în schimb o mască de clovn în semn de protest faţă de această obligativitate, a fost amendat cu 2.500 lei de poliţişti, iar Inspectoratul Şcolar a depus o plângere penală.

„Poliţiştii bihoreni s-au autosesizat imediat după apariţia imaginilor respective în mediul online, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 55/2020 pentru neportul măştii de protecţie în spaţii închise, cu amendă în valoare de 2.500 lei.

Totodată, Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor a depus o plângere penală faţă de acesta, existând suspiciuni de comitere a infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor”, a declarat BIHOREANULUI comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Aşa cum BIHOREANUL a mai scris, în înregistrarea video postată pe Facebook de Nelu Pop, profesor la LPS Bihorul, spune că „Guvernul ne obligă să purtăm măşti, ne determină să ne comportăm şi să fim ca nişte animăluţe în ţarc”, cuprinzându-i pe elevi în filmare, toţi având feţele acoperite, fără a fi clar dacă poartă măşti de protecţie, aşa cum sunt obligaţi.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE