luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterPROFIL DE CANDIDAT – Dumitru Mihalescul, afacerist de succes și politician de...

PROFIL DE CANDIDAT – Dumitru Mihalescul, afacerist de succes și politician de renume doar cu… liceul

Un reprezentant al neamului care se respectă are bani, proprietăți, faianță de firmă la baie, piscine și case impresionante, cu aspect de mausoleu. Nu prea au mulți dintre ei școală, dar electoratul pare să se fi resemnat cu gândul că prea multă carte strică în drumul către împlinirea personală. Cu toate acestea, sunt cazuri în întreaga țară de vechi parlamentari care-și doresc să redevină noi, chiar dacă CV-ul nu-i prea recomandă. În schimb, au declarații de avere întinse pe mai multe pagini, demonstrând, ori de câte ori e nevoie, că banul bate școala până la leșin.

Un astfel de caz este cel al deputatului PNL, Dumitru Mihalescul, care se află din nou pe lista candidaților PNL la alegerile parlamentare din acest an pe zona Suceava. Personajul este foarte cunoscut la nivel local pentru faianța Versace din baie și e celebru pentru afacerile sale de succes, care au uimit chiar și presa națională atât de tare, încât i-a dedicat advertoriale. Probabil că presa centrală nu i-a citit CV-ul deputatului, iar cea locală a preferat să nu se ia la trântă cu un politician atât de important din punct de vedere financiar.

Între anii 1976-1993, Dumitru Mihalescul putea fi identificat drept reprezentant de service la Arctic SA Găesti, Dâmbovița. De școală s-a apucat mai târziu, prin 1988, iar în 1993, elevul tomnatic absolvea cursurile Liceului Tehnologic Vasile Gherasim Marginea din Suceava. Și cam aici s-a oprit apetența viitorului afacerist de succes și politician de renume pentru școală și binefacerile ei.

Investigatoria
Investigatoria își propune să aducă și în România conceptul de jurnalism constructiv, urmărind, deci, să aducă laolaltă problema și soluția ei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE