joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterProiectul Timişoara 2021 – Capitală Culturală Europeană îşi continuă activitatea şi pe...

Proiectul Timişoara 2021 – Capitală Culturală Europeană îşi continuă activitatea şi pe timp de pandemie « expressdebanat.ro

Sunt foarte multe semne de întrebare cu privire la ce face Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii în contextul pandemiei, care ne obligă pe toți să stăm acasă. Reprezentanţii Asociaţiei continuă însă activitatea în această perioadă, cu proiecte dintre cele mai diverse, cultural-artistice şi sociale. 

„Răspunsul foarte scurt pentru cei care nu ne-au…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE