Propagandistul rus Vladimir Soloviov a lansat un nou atac delirant la adresa europenilor | Aktual24

Data:

spot_img

Propagandistul rus Vladimir Soloviov a lansat un nou atac delirant la adresa europenilor. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii sale difuzate la televiziunea publică de stat.

„Ce e acolo în Europa? Hainele sunt oricum fabricate în China. Mașinile chinezești sunt mai bune și mult mai avansate.  Infrastructura este un dezastru, străzile sunt murdare și nu sunt sigure. Există o populație îmbătrânită, prost educată și crescută în Europa”, a recitat Soloviov în emisiunea sa.

O operațiune recentă a FBI, în urma căreia doi cetățeni ruși au fost puși sub acuzare, a dus la dezvăluirea unei ample mașinațiuni planificate de Moscova pentru destabilizarea mai multor state occidentale, între care Franța și Germania, relatează Politico.

Demersul oficialilor din SUA s-a soldat cu punerea sub sechestru a mai mult de 30 de domenii de internet de pe care urma să se deruleze o campanie de influențare a alegerilor din Statele Unite.

Citește și: Bani de la Big Pharma pentru asociația lui Rafila prin intermediul consilierului, apropiat numit de ministru șef la Antibiotice SA

Campania Kremlinului are ca scop discreditarea Americii și subminarea sprijinului pentru Ucraina

Informațiile depuse în instanță de FBI conturează anvergura operațiunii prin care Rusia și-a propus să manipuleze în interesul său politicieni, oameni de afaceri, jurnaliști și alte persoane influente din Germania, Franța, Italia și Marea Britanie.

Campania Kremlinului în Europa vizează crearea de disensiuni, discreditarea Americii și subminarea sprijinului pentru Ucraina, arată Politico, menționând în acest sens documente, memorii și procese-verbale ale reuniunilor responsabililor ruși pentru război psihologic.

Documentele obținute de FBI au fost înaintate instanței sub forma unui dosar de aproape 300 de pagini, ca parte a acuzațiilor la adresa celor doi cetățeni ruși.

O notă de la așa-numita „Agenție de Proiectare Socială” a Rusiei descrie o campanie de influențare prin intermediul postărilor și comentariilor de pe rețelele sociale, în așa fel încât să fie ocolite filtrele anti-boti ale platformelor.

Continuarea, în Aktual24.ro

Citește și: Un ciclist român traversează Europa pe bicicletă pentru a susține educația STEAM din România. El va parcurge 2462 de km, traversând 10 țări în 17 zile

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Sat de vânzare în Italia la prețul de un milion de euro | Aktual24

Un întreg sat a fost scos la vânzare în...

România contribuie la raportul NATO privind abuzul sexual în rândul femeilor din armată

Dezvăluirile recente din armatele aliate NATO arată o cultură...

Vibrația misterioasă care a zguduit planeta timp de nouă zile | Aktual24

Topirea unui ghețar a declanșat, în septembrie anul trecut,...