vineri, 30 iulie 2021
AcasăNewsletterProprietarul PRO TV și cel mai bogat om din Cehia, Petr Kellner,...

Proprietarul PRO TV și cel mai bogat om din Cehia, Petr Kellner, a murit într-un accident aviatic

Miliardarul ceh Petr Kellner se află printre victimele unui accident de elicopter în Alaska, alături de încă patru persoane, unde se afla la schi, informează cotidianul american The New York Times. Accidentul a avut loc sâmbătă şi este încă sub investigaţie.

Accidentul, care a omorat alte patru persoane, a avut loc sâmbătă şi este încă sub investigaţie. Kellner, care era cea mai bogată persoană din Cehia, avea o avere de 19,6 miliarde de dolari. Holdingul său PPF, care controlează afaceri în domenii precum finanţe, telecomunicaţii, producţie, media şi tehnologie, a anunţat că activele totale ajung la 44 miliarde de euro.

Petr Kellner a cumpărat anul trecut Pro TV, principalul canal de televiziune din România, într-o tranzacţie prin care a preluat de la americanii de al AT&T grupul CME, principalul acţionar al PRO TV.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE