sâmbătă, iunie 19, 2021
AcasăRețeaPROPUNERE DE ACT NORMATIV. Restricții FĂRĂ PRECEDENT ar putea fi introduse în...

PROPUNERE DE ACT NORMATIV. Restricții FĂRĂ PRECEDENT ar putea fi introduse în România. În ce condiții vei avea voie să ieși din casă « mesageruldesibiu.ro

Grupul de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României a propus o serie de măsuri ce ar putea impune restricții stricte pentru părăsirea domiciliului.

Aceste măsuri nu trebuie să creeze panică, ele ar putea fi luate cu scopul de a-i descuraja pe cei care ignoră deliberat măsurile de izolare necesare combaterii răspândirii coronavirusului, relatează Monitorul de Cluj.

ACTUALIZARE:

„Având în vedere faptul că a…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE