sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăNewsletterProstituție, trafic de droguri și persoane la Cluj!

Prostituție, trafic de droguri și persoane la Cluj!

Trei persoane din Cluj au fost reținute pentru 24 de ore, fiind bănuite de trafic de droguri, de persoane și prostituție. Procurorii DIICOT au făcut 11 percheziții în Cluj, Satu Mare, Arad și Baia Mare.

Procurorii DIICOT împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj au făcut 11 percheziții la domiciliu, la unele persoane care sunt bănuite de trafic de persoane, proxenetism și trafic de droguri.

„La data de 18 martie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Cluj Napoca au efectuat 11 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane din Cluj, Arad, Satu Mare și Baia Mare.

Din cercetări a reieșit faptul că, din anul 2020 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi recrutat, transportat și găzduit mai multe femei din Satu Mare, în Cluj-Napoca, Arad, Baia Mare sau Satu Mare, unde le-ar fi determinat sau obligat la practicarea prostituției.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE