sâmbătă, 31 iulie 2021
AcasăRețea„Protejarea populației și protejarea celor care ajută populația în aceste zile de...

„Protejarea populației și protejarea celor care ajută populația în aceste zile de criză”. Îndemnul primarului Luca Mălăiescu « expressdebanat.ro

Primarul Luca Mălăiescu pune accent pe purtarea măștilor de protecție, a mănușilor și în special a combinezoanelor acolo unde se impune, dând exemplul firmelor de pompe funebre. Măsurile au fost luate în Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

Este deosebit de important ca angajații indiferent dacă sunt din instituțiile publice sau private să poarte măști…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE