Protest al angajaților de la Spitalul de Urgență din Petroșani

Data:

spot_img

Protest al angajaților de la Spitalul de Urgență Petroșani. Personalul TESA de la Spitalul din Petroșani a declanșat, vineri la prânz, un protest spontan. Cele circa 100 de persoane încadrate la TESA sunt nemulțumite de salariile pe care le primesc. Protestatarii cer echitate prin acordarea unor salarii de bază egale pentru aceeași muncă.

TESA e structura fără de care nicio unitate medicală nu poate funcționa. Oamenii spun că de 7 ani tot așteaptă ca doleanțele lor să fie luate în seamă.

Citește și: Cadavrul unei femei din Arad care a murit în pandemie, deshumat după 3 ani. Familia acuză medicii că au tratat-o de COVID, deși nu era infectată

Promisiunule pe care le-au primit nu au fost niciodată respectate. Recent, au fost acceptate solicitărilor protestatarilor din casele de sănătate și eliminate solicitările personalului TESA din  spitale. La orice mărire salarială personalul TESA e lăsat pe dinafară.

„În urma protestelor colegilor noștri din casele de sănătate, fără nicio altă explicație li s-a acordat tot ce au cerut. Din nou vom fi lăsați pe dinafară, din nou CAS-urile, cei din minister primesc majorări. Tot timpul se gândesc la partea cealaltă. Noi, cei de la bază, rămânem tot timpul pe lângă grilă”, a declarat Georgeta Rădulescu, economist.

Citește și: Patru noi posturi de 3.500 de euro pe lună, pentru câteva ore de lucru, inventate de guvernul Ciolacu

Etapizarea de care ar fi trebuit să beneficieze personalul TESA nu a fost respectată. În 2022 salariul de bază ar fi trebuit să atingă maximul din grilă, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Continuarea în Gazeta de Dimineață


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: gddhd.ro)

spot_imgspot_img
Gazeta de Dimineață
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Paradă de motociclete inedită. Zeci de motocicliste în fuste au ambalat motoarele în Miercurea – Ciuc

Paradă de motociclete inedită. Zeci de femei au participat,...

România contribuie la raportul NATO privind abuzul sexual în rândul femeilor din armată

Dezvăluirile recente din armatele aliate NATO arată o cultură...

Un bărbat din Botoșani a sunat de peste 5.000 de ori la 112 | Monitorul de Botoșani

Un raport al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) arată...

Alegeri prezidențiale. Cine sunt preferaţii caselor de pariuri | Reporter24

Alegeri prezidențiale. Casele de pariuri îi dau drept favoriţi...