luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterProtest al ceferiştilor în faţa Ministerului Transporturilor/ Sindicaliştii resping măsurile de austeritate...

Protest al ceferiştilor în faţa Ministerului Transporturilor/ Sindicaliştii resping măsurile de austeritate impuse de Guvern

Ceferiştii protestează, marţi, în faţa Ministerului Transporturilor, nemulţumiţi de măsurile fiscal-bugetare anunţate de Guvern, transmite News.ro.

”Confederaţia Sindicală Naţională MERIDIAN şi Federaţia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România resping măsurile de austeritate impuse de Guvernul României în contextul pandemiei COVID 19 şi atrag atenţia autorităţilor că investiţiile în oameni asigură pacea socială, stabilitate politică şi dezvoltarea durabilă a ţării”, au transmis sindicaliştii.

Aceştia vor protesta, marţi, în faţa Ministerului Transporturilor, între orele 11.00 şi 13.00.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE