luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterProtest AUR împotriva măsurilor restrictive la Iași

Protest AUR împotriva măsurilor restrictive la Iași

În fața Prefecturii din Iași s-au adunat astăzi după-amiază câteva zeci de persoane care scandează împotriva măsurilor luate de Guvern.

Aceștia flutură steaguri, țin pancarte în mâini pe care este scris „fără dictatură”, strigă „libertate”, „România, trezește-te”, „fără restricții”, mesaje către autorități precum „Arafat – împușcat pentru sângele vărsat”, dar și alte mesaje împotriva Guvernului. De asemenea, mulți dintre protestatari nu poartă masca de protecție, fiind și foarte multe persoane tinere prezente. Protestul a început cu intonarea imnului național și cu îndemnuri la microfon ca „dacă sunteți aici înseamnă că vă pasă de viitorul acestui popor”.

Protestele anti-restricții din toată România au început astăzi, de la ora 17.00, fiind susținute de Alianța pentru Unirea Românilor, împotriva „măsurilor ilegale prin care Guvernul Cîțu încalcă drepturile și libertățile fundamente ale românilor”.

Astfel, protestatarii își scandează nemulțumirile și cer ridicarea tuturor restricțiilor, vor să nu mai poarte măști în spații deschise sau închise și solicită demisia premierului Florin Cîțu și a lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Mădălina Olariu
Mădălina Olariu este reporter responsabil de domeniul „Sănătate” la Ziarul de Iași, care acoperă activitatea spitalelor din Iași, cât și a instituțiilor locale cu implicații în aceste domenii.A făcut parte timp de opt ani din redacția revistei Opinia Studențească, unde a fost reporter, șef de departament și secretar general de redacție, fiind responsabilă de identificarea de noi subiecte, redactarea și editarea știrilor, reportajelor, interviurilor sau ale altor cronici, precum și de coordonarea activităților reporterilor redacției.Totodată, este licențiată în jurnalism și științe ale comunicării la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, având și un master în tehnici de producție editorială în presa scrisă, audiovizual și multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE