joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterPROTEST | De azi, medicii veterinari își suspendă activitatea

PROTEST | De azi, medicii veterinari își suspendă activitatea

Filiala Caraș-Severin a Colegiului Medicilor Veterinari din România anunță că medicii veterinari de liberă practică împuterniciți, care dețin un contract de concesiune sau de prestări servicii sanitare veterinare cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Caraș-Severin, își suspendă activitatea începând de azi, 9 noiembrie.

Decizia medicilor veterinari este una la nivel național, fiecare filială județeană urmând să picheteze zilnic cu 5-6 medici veterinari sediile DSVSA din țară, între orele 10.00-13.00, până la soluționarea mai multor revendicări.

„Planul de măsuri adoptat de Guvernul României începând cu 9 noiembrie 2020 prevede măsuri de reducere a interacțiunii dintre persoane, promovează telemunca și organizarea programului de lucru în schimburi pentru a proteja angajații, ceea ce presupune o activitate cât mai distanțată social și o reducere a contactelor sociale, asta implicând și medicii veterinari și crescătorii de animale, sunt lucruri care contravin metodologiei de lucru din Procedura de Inspecții 2020”, semnalează Biroul Executiv al Filialei Caraș-Severin a Colegiul Medicilor Veterinari din România.

Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE