vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăNewsletterProtest împotriva noilor restricții! Peste 100 de clujeni vor ca sălile de...

Protest împotriva noilor restricții! Peste 100 de clujeni vor ca sălile de sport să rămână deschise

Clujenii au ieșit ieri în stradă pentru a protesta față de noile restricții care duc la închiderea sălilor de sport și de fitness.

Peste 100 de clujeni au protestat ieri în Piața Unirii din Cluj-Napoca, începând cu ora 18:00 față de noile restricții care duc la închiderea sălilor de sport. Oamenii prezenți la protest au făcut o serie de fandări și genuflexiuni ca semn de protest.

Protestatarii consideră că această măsură este una absură pentru că ai nevoie de sport pentru a avea o viață cât mai sănătoasă. Protestul este intitulat „Mișcare pentru libertate” și s-a desfășurat în Piața Unirii.

„Pe 28 martie va ieși lumea să protesteze închiderea sălilor. Haideți să facem o mișcare comună și să protestăm față de toate restricțiile abuzive create de globaliști. Împreună, chiar dacă nu vom fi mulți la început, lumea va prinde curaj dacă ieșim noi primii. Haideți frați și surori să ne facem prezența auzită și văzută! Duminică de la ora 18:00 în Piața Unirii!”, au anunţat organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE