joi, 20 ianuarie 2022
AcasăNewsletterProtest spontan al sindicaliştilor de la Metrou aruncă Bucureştiul în haos

Protest spontan al sindicaliştilor de la Metrou aruncă Bucureştiul în haos

Vineri dimineaţă, bucureştenii au avut surpriza neplăcută să găsească închise toate intrările în staţiile de metrou, cu un anunţ laconic de genul: „Protest spontan. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”.

Concret, reprezentanţii Sindicatului Liber din Metrou (USLM) au coborât în tunel pe calea de rulare, şi au împiedicat pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri.

Potrivit unui comunicat, aşa-zisul protest spontan reprezintă în fapt o acţiune sindicală, în timpul căreia reprezentanţii sindicatului au refuzat orice tentativă de dialog cu conducerea Metrorex.

„Deşi sindicaliştii au lăsat de înţeles că ar avea o listă de cereri, invitaţiile repetate de întâlnire cu managementul companiei au fost ignorate complet pe parcursul nopţii. Din cauza acţiunii sindicatului, dar mai ales pentru siguranţa membrilor acestuia, care se află pe calea de rulare, liniile de metrou nu pot fi puse sub tensiune pentru operarea trenurilor de pasageri”, se arată în documentul emis de Metrorex.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE