luni, 24 ianuarie 2022
AcasăNewsletterProteste contra restricții. Sindicaliştii de la metrou s-au alăturat și ei protestelor...

Proteste contra restricții. Sindicaliştii de la metrou s-au alăturat și ei protestelor de luni

În Capitală şi alte câteva oraşe ale ţării au avut loc, luni seara, noi proteste faţă de restricţiile impuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii pandemiei. În Bucureşti, protestul a fost anunţat de AUR şi la el au luat parte lideri ai partidului, în frunte cu George Simion. Şi Diana Şoşoacă a venit la protest, ea fiind, de altfel, una din cele mai vocale contestare a măsurilor de limitare a răspândirii pandemiei.

Cei de la AUR nu au fost singurii parlamentari prezenţi la protestul din Bucureşti. Li s-a alăturat şi controversatul daniel Ghiţă de la PSD – fost luptător K1, actualmente deputat. Protestului i s-au alăturat şi sindicaliştii de la metrou, în frunte cu Rădoi, fost parlamentar PSD. Aceştia au ieşit să protesteze contra Guvernului, după ce vineri au aruncat oraşul în haos blocând traficul la metrou.

Protestul a început la Universitate, unde un participant a fost luat pe sus de jandarmi şi s-a mutat apoi în Piaţa Victoriei. De acolo o parte din protestatari au fost în marş pe Ştefan cel Mare, Moşilor, Obor etc, după care au revenit în Piaţa victoriei pe care au blocat-o.

Proteste au avut loc şi în mai multe oraşe din ţară.

Pe parcursul acestor manifestanţii s-au ars măşti în public, s-au aruncat cu sticle şi petarde, au avut loc altercaţii cu jandarmii, cu reporterii şi s-a strigat „Jos pandemia” şi „Libertate”.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE