Proxenet pentru propria soră, cu ajutorul mamei. Fata avea 14 ani

Data:

Cu ajutorul mamei sale, timp de doi ani de zile, un brăilean, în vârstă de 20 de ani, a fost proxenetul propriei surori, care avea doar 14 ani atunci când a fost îndemnată să întrețină relații sexuale contra-cost.

Chiar fratele era cel care o transporta la „locul de muncă”, îi căuta clienți, o supraveghea și, mai mult decât atât, îi lua toți banii câștigați din vânzarea trupului, potrivit debraila.ro!

Individul și mama acestuia au ajuns în fața judecătorilor, procurorii DIICOT Brăila punând punct „afacerii” la sfârșitul anului trecut și acuzându-i de trafic de minori în formă continuată. În plus, cel care și-a exploatat sora este vizat și de infracțiunea de act sexual cu minor, cu referire la o altă fată care practica prostituția.

Citește și: GALERIE FOTO | Investigații recente scot la iveală regimul comunist de exterminare din „orfelinatele morții”. Cine se face vinovat?

În instanță, cei doi și-au recunoscut faptele, deși, inițial, în fața procurorilor au negat categoric.

Recent, prima instanță, Tribunalul Brăila, a pronunțat sentința în dosar: 5 ani și 6 luni pentru bărbat și 3 ani și 8 luni pentru femeie.

Continuarea, în DEBRAILA!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related