Proxeneţii care au ucis o femeie şi i-au ascuns cadavrul într-o valiză, trimiși în judecată | Bihoreanul

Data:

spot_img

Proxeneţii care au ucis o femeie de 31 de ani, găsită într-un geamantan, într-o remorcă în parcarea unui bloc din Oradea, au fost trimiși în judecată, joi, în stare de arest preventiv.

Alin Omuţ, iubita lui, Roxana Gal, şi Duca Erika au fost inculpaţi pentru omor și tentativă de omor, asupra surorii victimei ucise. Ambele fapte au fost reţinute ca fiind comise prin cruzimi, femeile fiind chinuite luni întregi, lăsate fără mâncare, amenințate cu moartea și bătute pentru că nu produceau destul de mulți bani prin prostituție.

Şocantul caz, despre care BIHOREANUL a relatat pe larg, a fost descoperit în dimineaţa zilei de 11 iunie, când, într-una dintre parcările de lângă blocurile Prima – Oneştilor, într-o mică remorcă acoperită cu prelată, sub un morman de nisip , a fost găsit cadavrul unei femei de 31 ani din Valea lui Mihai, Henrietta.

Citește și: Tarom, în picaj accelerat. Piloții și-au luat liber și cer salarii mai mari

Câteva minute mai târziu, într-un apartament din acelaşi cartier, anchetatorii au găsit-o și pe sora defunctei, Renata, de 28 ani, căzută în baie, în agonie. Era doar piele şi os, având în jur de 30 de kilograme, răni mai vechi și mai noi pe tot corpul, inclusiv în zona capului. Urechile îi erau crestate, iar gura cusută cu ață, după cum au constatat medicii din Spitalul Judeţean, unde femeia a fost internată.

Cercetările au dezvăluit că ambele femei au fost victimele celor care le exploatau sexual: Alin Omuţ, de 31 ani, iubita lui, Roxana Gal, o tânără de 24 ani, şi Duca Erika, 28 ani, proxenetă cu state vechi.

Cele două surori erau scoase la produs prin anunţuri date pe site-uri de mică publicitate. Femeile au fost purtate prin ţară, prestând în locuințe ocupate în regim hotelier, iar în Oradea în trei apartamente închiriate, succesiv, într-un bloc de pe strada Grigore Moisil, din cartierul Nufărul.

Continuarea, în Ebihoreanul.ro

Citește și: Rezultate Bacalaureat 2024. Rată de promovare de 76,4% înainte de contestații

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Ebihoreanul.ro)

spot_imgspot_img
Bihoreanul
Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Cele mai bune documentare românești, prezentate la Astra Film Festival 2024 | Mesagerul de Sibiu

Cele mai bune documentare românești vor fi prezentate la...

Sancțiunile aplicate de Protecția Consumatorilor aduc îmbunătățiri în Sistemul de Garanție-Returnare la Iași | Ziarul de Iași

Sancțiunile aplicate de Protecția Consumatorilor aduc îmbunătățiri în Sistemul...

Contractul pentru supervizarea lucrărilor la metroul din Cluj-Napoca, semnat vineri | Monitorul de Cluj

Contractul pentru supervizarea lucrărilor la metroul din Cluj-Napoca va...