duminică, 22 mai 2022
AcasăNewsletterPSD nu mai vrea amânarea alegerilor. Îi îndeamnă pe români să meargă...

PSD nu mai vrea amânarea alegerilor. Îi îndeamnă pe români să meargă cu precauție la vot

Organizația Argeș a Partidului Social Democrat a transmis că făcut tot ce a putut pentru ca alegerile să poată fi organizate în condiții cât mai sigure, nu în vârf de pandemie.

„Însă legea prin care Parlamentul stabilește data scrutinului nu mai poate fi adoptată/promulgată în timp util, urmare a tergiversărilor repetate ale lui Iohannis și PNL. Singurii care mai pot amâna alegerile parlamentare sunt Guvernul – prin ordonanță de urgență – sau Iohannis – prin instituirea stării de urgență.

Însă Iohannis și PNL vor alegeri pe 6 decembrie cu orice preț! Indiferent de cât de mare ar fi vârful pandemiei, ori câte mii de noi cazuri vor fi sau câți morți! De ce?Pentru că de la începutul pandemiei și până acum PNL a pierdut 10 procente din încrederea populației și tendința se accentuează.

În fiecare lună mai pierde cel puțin 1 procent!PSD îi îndeamnă pe români să fie precauți, dar să vină la vot!Cel mai mare rău pentru țară, dar și pentru fiecare român ar fi ca PNL să rămână la guvernare încă 4 ani!Ar însemna alte sute de mii de locuri de muncă pierdute, tăieri de pensii, de salarii, zeci de mii de afaceri distruse, vânzarea pe nimic a cea a mai rămas în proprietatea statului, împrumuturi de nesuportat pentru generațiile viitoare!”, se arată într-un comunicat al PSD Argeș, citat de Jurnalul de Argeș.

PSD a schimbat legea astfel încât Parlamentul să poată decide data alegerilor generale, nu Guvernul, cum s-a făcut în ultimii 30 de ani. Legea a fost declarată constituțională de către Curtea Constituțională, dar a fost trimisă înapoi în Parlament de președintele României.

Jurnalul de Argeșhttps://jurnaluldearges.ro
Publicaţia Jurnal de Argeş a fost înființată în 1994 membru BRAT membru al Clubului Român de Presă, membru fondator în Patronatul Presei Locale – ROMEDIA, membru fondator AOA Argeș (Asociația Oamenilor de Afaceri), membru al Camerei de Comert, Industrie și Agricultură Argeș.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE