duminică, iunie 20, 2021
AcasăRețeaPSD Sibiu critică demisia lui Victor Costache – Ziarul Mesagerul de Sibiu...

PSD Sibiu critică demisia lui Victor Costache – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

PSD Sibiu critică demisia ministrului Sănătăţii Victor Costache, pe care îl acuză că a ales calea uşoară când România se află „într-o profundă criză medicală”.

„Ministrul Victor Costache a ‘dezertat’. A ales calea uşoară şi şi-a înaintat demisia tocmai când România se află într-o profundă criză medicală. Doctorul Victor Costache şi-a lăsat pacientul grav bolnav, România, pe masa de operaţie şi a ales să îşi salveze pielea….

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE