PSD Timiş nu tolerează traseismul politic! „Primarii şi consilierii locali care vor candida pentru alte partide la alegerile locale îşi vor pierde mandatele!” « expressdebanat.ro

Data:

Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş, a transmis public primarilor şi consilierilor locali că, dacă vor fi trecuţi pe listele altor formaţiuni politice sau vor candida pentru alte partide la alegerile locale, îşi vor pierde mandatele. Nici nu s-ar fi putut altfel!

,,Nu este vorba despre răzbunare, ci despre corectitudine politică. Vom avea grijă să respectăm…

Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare