Punctele de frontieră din România, tranzitate de peste 168.000 de persoane, în 24 de ore. Noul formular de intrare în țară e obligatoriu de luni

Data:

Potrivit RFI, în ultimele 24 de ore, punctele de frontieră din întreaga țară au fost tranzitate de aproximativ 168.300 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 48.500 mijloace de transport.

Pe sensul de intrare în România au fost aproximativ 120.000 persoane cu 33.000 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 48.300 persoane cu 15.500 mijloace de transport. Cele mai tranzitate frontiere au fost cea cu Ungaria – aproximativ 92.700 de persoane şi 32.400 de mijloace de transport, frontiera aeriană – aproximativ 43.000 de persoane și frontiera cu Moldova – aproximativ 12.000 de persoane şi 4.500 de mijloace de transport. 
Noul formular de intrare în România – obligatoriu de luni pentru toţi cetăţenii, români sau străini – se poate deja completa pe platforma digitală plf.gov.ro.

Articolul integral, pe rfi.ro!

CITEȘTE ȘI: Experiența unui voluntar în studiile clinice pentru un vaccin împotriva COVID: „Majoritatea efectelor secundare au fost raportate de primitorii de Placebo” (presshub.ro)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Ceruse să fie lăsat la domiciliu. | Info Sud-Est

Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Autorul accidentului mortal...

Spitalul Dăruiește viață a început să funcționeze. Primii copii transferați

Spitalul Dăruiește Viață a început să funcționeze, iar copiii...

Pădurar cercetat pentru că a dat mită carne și țuică | Săptămâna online

Pădurar cercetat pentru că a dat mită carne și...