Pupăză din „Trăsniţi în NATO”, propus de PNL la şefia CJ Vâlcea

Data:

spot_img

PNL Vâlcea vrea să-l schimbe pe pesedistul Constantin Rădulescu de la şefia CJ cu actorul Grig Chiroiu, antreprenor local, cunoscut din seriile de comedie „Trăsniţi în NATO” şi Trăsniţii.

Propunerea a fost făcută şi aprobată, luni, în şedința Comitetului de Coordonare Locală de la Partidul Naţional Liberal – organizația Râmnicu Vâlcea

„Partidul Național Liberal  este principalul partid de la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea. Avem cel mai mare număr ce consilieri locali și asta ne obligă la  smerenie în fața celor peste 13.000 de votanți de la alegerile din 2020. Valcenii și-au pus încrederea în noi, iar noi, cei de la PNL Râmnicu Vâlcea, avem responsabilitatea de propune, în continuare, oameni capabili care să îi reprezinte.

Citește și „Scandalul” Bîstroe sau cum vă manipulează PSD și PNL pentru că se tem de voi. Și de AUR

Astfel, mă bucur că astăzi, am putut să vi-l prezint pe Grig Chiroiu și vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră de sustinere. Mulți îl cunosc din televiziune, dar puțini știu că el este un antreprenor vâlcean, care cunoaște foarte bine domeniul turismului și problemele pe care oamenii le întâmpină când vin să ne viziteze județul”, a transmis preşedintele PNL Râmnicu Vâlcea, Virgil Pîrvulescu, citat de Reporter24.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Reporter 24
Reporter 24http://reporter24.info
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene în valoare de peste 36.000 de euro, site-ul Reporter24.info a devenit unul dintre cele mai importante din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, dar şi Mehedinţi, Teleorman şi Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Marcel Ciolacu susține că o candidatură a lui Piedone pe listele PSD pentru alegerile parlamentare se discută în partid

Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă...

USR va candida pe liste proprii la următoarele alegeri

USR va candida pe liste proprii la următoarele alegeri,...

Statele Unite au început să blocheze site-uri false care răspândesc propagandă rusă

Guvernul american a blocat 32 de site-uri false care...

Cum ajung banii rusești să influențeze alegerile din SUA

Procurorii din Statele Unite au pus sub acuzare doi...