duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăLa ziPoliticăPurtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 1 publică un filmuleț din 2009...

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 1 publică un filmuleț din 2009 în care Sebastian Burduja, șeful PNL Sector 1, apare alături de Sebastian Ghiță și Dan Voiculescu: ”Priviți ce făcea tânărul Burduja înainte să-i pună pe consilierii PNL să-mi facă plângere administrativă”

Fostul jurnalist Ionel Stoica, actual purtător de cuvânt al Primăriei Sectorului 1 condusă de Clotilde Armand (USRPLUS) a anunțat, printr-un mesaj publicat marți, pe Facebook, că pe numele lui a fost formulată o plângere administrativă semnată de consilierii PNL. Stoica a spus că s-a întâmplat acest lucru pentru că este ”prea vocal” și pentru că scrie despre Sebastian Burduja, Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și alți politicieni.

Purtătorul de cuvânt al lui Clotilde Armand a catalogat acțiunea consilierilor liberali drept ”o formă subtilă de hărțuire” spunând că aceștia se cred ”mici dictatori”. Stoica a publicat și un filmuleț din 2009 în care Sebastian Burduja apare alături de Sebastian Ghiță și Dan Voiculescu la lansarea Ligii Studenilor din Străinătate.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE