marți, 27 iulie 2021
AcasăRețeaPutem „vizita” de acasă expozițiile ce urmau să fie vernisate la Muzeul...

Putem „vizita” de acasă expozițiile ce urmau să fie vernisate la Muzeul Național Brukenthal – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Muzeul Național Brukenthal vine în întâmpinarea tuturor celor interesați printr-un program amplu de postare în mediul virtual, pe paginile oficiale ale muzeului: site, facebook, instagram, youtube.

Reprezentanții muzeului anunță că vor fi postate zilnic diferite prezentări video cu expozițiile temporare ce urmau să fie vernisate în această luna: Grigorie Minea și invitații și 4 ages in life.

Totodată, vor fi postate în mod regulat și diferite publicații…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE