Putin riscă să fie ucis ca Gaddafi de „prădătorii” din cercul său interior. Ce spune omul care ar lucra „pentru forţele întunecate din FSB”

Data:

Igor Ghirkin, zis şi Strelkov, fost comandant al separatiştilor pro-ruşi din estul Ucrainei, a susţinut că preşedintele rus Vladimir Putin riscă să fie ucis precum liderul libian Moammer Gaddafi de „prădătorii” din cercul său de apropiaţi, care îl înjunghie pe la spate dacă nu reuşeşte să câştige în Ucraina.

Fostul comandant a afirmat, într-o înregistrare video citată de The Sun, că liderul autocrat al Rusiei este perceput rapid ca fiind „slab” de către cercul său interior şi aceştia se vor întoarce rapid împotriva lui, Putin fiind deja înconjurat de „prădători”.

Igor Ghirkin este un veteran al serviciilor de informaţii şi al Armatei Ruse. El este, de asemenea, un presupus criminal de război căutat în Occident pentru doborârea avionului MH17 deasupra estului Ucrainei în 2014.

Presupusul criminal de război a fost în trecut un comandant pro-Putin şi a avut un rol central în anexarea Crimeei de către Rusia şi înfiinţarea aşa-zisei Republicii Populare Doneţk, în urmă cu opt ani, în estul Ucrainei.

„Trebuie să existe o schimbare la cel puţin o parte a echipei, care nu sunt doar hoţi… şi ticăloşi… dar care au eşuat în tot ceea ce li s-a încredinţat, în întregime”, a declarat Igor Ghirkin.

Fostul comandant a sugerat că militarii şi blocul de securitate îşi pierd loialitatea faţă de Putin din cauza eşecurilor uluitoare din „operaţiunea militară specială” ratată.

„Serviciile de informaţii au eşuat… atât politic, cât şi militar. Armata nu poate lupta în mod normal pentru că nu există nimic [cu care să lupte]. FSB nu poate prinde infractorii care fug în masă în străinătate”, a declarat Igor Ghirkin, adăugând că, în cel mai rău caz, Putin va sfârşi ca Gaddafi, care a fost apoi ucis brutal, în final, de propriul popor, în 2011, titrează THE EPOCHTIMES ROMANIA.

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Prea mulți români nu știu ce trebuie să facă un primar. De aceea sunt ușor de păcălit

„Uite ce frumos aranjează Chirica grădinile, a renunțat la...

Încep lucrările la Filarmonica Iași, după o aşteptare de peste 15 ani

Încep lucrările la Filarmonica Iași, după o aşteptare de...

Comunitatea Declic a primit Premiul GDS pe anul 2023

Comunitatea Declic a primit Premiul GDS pe anul 2023....

Trei parlamentari români, vizaţi de o grupare globală de spionaj a Chinei

Trei parlamentari români, vizaţi de o grupare globală de...