joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterPuţinii protestatari anti-mască de la Oradea, iritați că premierul Cîţu i-a asemănat...

Puţinii protestatari anti-mască de la Oradea, iritați că premierul Cîţu i-a asemănat unor terorişti: “El e terorist şi criminal!”

25 de orădeni, jumătate din câţi au fost săptămâna trecută, s-au adunat sâmbătă după amiaza pe platoul de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a protesta împotriva obligativităţii purtării măştilor de protecţie în pandemie, dar şi faţă de alte măsuri ale autorităţilor. 

Între aceştia s-a numărat şi deputatul Mihai Lasca, el protestând tacit, fără să le ţină, de data aceasta, vreun discurs celor prezenţi. Altfel destul de tăcuţi, protestatarii au avut multe de spus odată ce au fost întrebaţi cum comentează faptul că premierul României, Florin Cîţu, i-a asemănat pe cei care fac acţiuni anti-vaccin şi anti-mască unor terorişti… 

Oricât s-au întrebat unii pe alţii dacă nu mai trebuie să apară cineva, chiar şi la 45 de minute după ora anunţată pentru începerea protestului (15.00), pe platoul de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor se aflau doar 25 de protestatari, unii purtând tricourile cu mesaje ca “Jos botniţa la copii”, “Jos masca sclaviei” şi aproape toţi fiind cu măştile trase sub bărbie. 

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE