miercuri, 8 decembrie 2021
AcasăLa ziActualitateRaed Arafat: Dacă industria HoReCa vrea şi la 10 la mie să...

Raed Arafat: Dacă industria HoReCa vrea şi la 10 la mie să facă business as usual, nu vom controla situaţia niciodată

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat le răspunde reprezentanţilor din industria ospitalităţii care se declară nemulţumiţi şi reclamă că înregistrează pierderi în urma implementării certificatului verde COVID. „Dacă industria HoReCa vrea să ne spună acuma că să lăsăm şi la 10 la mie situaţia ca ei să facă toate conferinţele şi cursurile şi business as usual, înseamnă că noi nu vom controla situaţia niciodată”, afirmă medicul, citat de News.

„Nu putem combate pandemia şi când ajungem la faza în care suntem acuma pe dorinţele industriei HoReCa – îmi pare rău! Deci industria HoReCa, la fiecare val, a avut supărări şi nu era mulţumită şi am înţeles cu toţii, a înţeles şi Guvernul, a înţeles toată lumea. La acest moment, industria HoReCa funcţionează mai departe, nu s-au închis restaurantele, nu s-au închis cafenelele, nu s-au închis hotelurile, dar s-au pus nişte reguli. Industria HoReCa trebuie să înţeleagă că, dacă acest lucru nu se făcea în acest mod, în această fază se ajungea la închidere”, a spus Arafat.

Citiți articolul integral pe HotNews.ro

Citiți și:

Patronii clujeni din domeniul HoReCa refuză închiderea restaurantelor la o incidență COVID de 6 la mie: „Aruncăm instrucțiunile pe geam”

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE