duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăRețeaRaluca Prună, mesaj către Cioloş: Eliminarea celor care se rup de cor...

Raluca Prună, mesaj către Cioloş: Eliminarea celor care se rup de cor nu are legătură cu politica pe care ai promis-o

Fostul ministru tehnocrat al Justiţiei Raluca Prună a reacţionat în termeni destul de duri după ce liderul PLUS, Dacian Cioloş, a publicat o scrisoare deschisă în care, alături de Dan Barna, face apel la unitate în cadrul Alianţei USR PLUS înainte de alegerile parlamentare.

Raluca Prună susţine că apelul celor doi lideri, pe fondul scandalului generat în USR, unde voci din partid acuză faptul că oameni valoroşi sunt marginalizaţi pentru că nu îi convin liderului Dan Barna, este „descumpănitor”. Fostul ministru avertizează totodată că, atunci când laşi „elaborarea de reguli în partid pe mâinile câtorva care vor scurtături profesionale miraculoase direct în Parlament unde vor fi mâncaţi cu puf cu tot de maeştrii procedurilor aflaţi de nspe mandate acolo”, e prea puţin „să chemi lumea uluită şi dezamăgită într-o casă comună cu oameni buni”.

„Am tot respectul pentru Dacian Cioloş care este un prieten. Însă nu înţeleg, Dacian, rostul acestei scrisori publice. Nici nu e clar dacă e adresată votantului potenţial sau membrilor de partid. Este descumpănitor oricum că este nevoie de un astfel de apel.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE