Ramona Strugariu răspunde speculațiilor: „REPER nu a bătut la uşa nimănui”

Data:

spot_img

Ramona Strugariu răspunde speculațiilor: „REPER nu a bătut la uşa nimănui”. Copreședinta Partidului REPER a postat, în cursul zilei de 05.09.2024, pe platforma Facebook, un mesaj prin care aduce lămuriri în ceea ce privește zvonurile vehiculate.

Copreședinta REPER a reafirmat importanța construirii unui „pol al dreptei” care să „încheie epoca PSD şi a feudalismului în România”, a transmis Ramona Strugariu.

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

„Un dialog despre o posibilă alianță a forțelor liberale pentru aceste alegeri”

„Pe fondul diverselor declarații publice şi speculații din ultimele zile, reamintesc faptul că REPER nu a bătut la uşa nimănui, ci a fost invitat şi de către PNL, şi de către USR, la un dialog despre o posibilă alianță a forțelor liberale pentru aceste alegeri, proiect pe care l-am susținut şi îl considerăm, în continuare, o soluție.

Nu ne vindem la bucată. Nici nu suntem mai preocupați de propriile mandate decât de un proiect politic relevant pentru România, care să strângă oameni buni în jurul unor valori şi al unor obiective”, a scris Copreședinta Partidului REPER, Ramona Strugariu.

Citește și: Andreea Ember, despre cum se face cercetarea în Franța: „Toți colaborează pentru ca cercetarea să nu fie oprită și cultura să ajungă în cele mai adânci pături ale societății.”

Liderul Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, s-a declarat în favoarea unei alianțe „de centru-dreapta, democratice, care se opun PSD, (…) care să aibă capacitatea de a învinge PSD în alegerile prezidenţiale şi parlamentare”, a declarat Ludovic Orban, potrivit The Epoch Times.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: Facebook / Ramona Strugariu)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

USR Iași și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare. Care e ordinea provizorie? | Ziarul de Iași

USR Iași și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare din...

Nicolae Ciucă, votat în unanimitate candidatul PNL la prezidențiale

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a fost votat de delegații...

România contribuie la raportul NATO privind abuzul sexual în rândul femeilor din armată

Dezvăluirile recente din armatele aliate NATO arată o cultură...