miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterRăniții de la Colectiv vor avea tratamentul plătit pe viață

Răniții de la Colectiv vor avea tratamentul plătit pe viață

Plenul Camerei Deputaților a adoptat proiectul de lege prin intermediul căruia răniții de la Colectiv vor primi sprijin financiar pe viață de la stat pentru plata tratamentelor și operațiilor pe care le vor suporta pe parcursul întregii lor vieți.

Proiectul de lege a fost adoptat cu unanimitate de voturi în Camera Deputaților.

Astfel, Ministerul Sănătății ar urma să suporte toate cheltuielile necesare, pe o perioadă nelimitată, în ţară şi străinătate, atât în spitale private cât şi de stat, la medici şi terapeuţi independenţi, în regim ambulatoriu, sau cu internare şi în orice altă formă. Victimele beneficiază de tratamente medicale pe întreaga durată a vieţii, dacă acestea sunt în legătură de cauzalitate directă cu evenimentul din 30 octombrie 2015.

Incendiul din clubul Colectiv a avut loc în noaptea de 30 octombrie 2015, în incinta unui club situat în sectorul 4 din București, într-o fostă hală a fabricii Pionierul. Incendiul s-a declanșat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansării unui nou album, numit „Mantras of War”.

Focul a fost provocat de artificiile folosite în timpul concertului, care au dus la aprinderea buretelui, folosit pentru antifonare, netratat împotriva incendiilor, de pe un stâlp al clădirii.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE