vineri, 30 iulie 2021
AcasăRețeaRaport de criză! Un singur consilier local și-a depus raportul de activitate...

Raport de criză! Un singur consilier local și-a depus raportul de activitate pe 2019, „popularul” Liviu Brîndușoni « expressdebanat.ro

Consilierul local al Lugojului, Liviu Brîndușoni (PMP), a fost primul și singurul de până acum care și-a depus raportul de activitate pe anul trecut. Brîndușoni și-a depus raportul în data de 12 martie, documentul fiind unul consistent, care conține 17 pagini.

În anul 2019, dintr-un total de 18 ședințe, opt ordinare și șase extraordinare, Brîndușoni a fost…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE