joi, 5 august 2021
AcasăNewsletterRaportul lui Vlad Voiculescu pentru premierul Cîțu: „Peste 40 de mituri și...

Raportul lui Vlad Voiculescu pentru premierul Cîțu: „Peste 40 de mituri și dezinformări combătute”

Vlad Voiculescu a publicat pe pagina Ministerului Sănătății raportul pe care l-a înaintat premierului Florin Cîțu cu activitatea instituției pe care o conduce privind combaterea pandemiei Covid-19 de când este în Guvern.

Printre realizările lui Vlad Voiculescu se află și tipărirea unor plicuri poștale cu mesajul „Om cu om, oprim pandemia”, întocmirea unei broșuri cu întrebări și răspunsuri despre vaccinare, un ghid de comunicare cu privire la vaccinare pentru orașe și companii și date privind creșterea numărului de urmăritori pe Facebook, numărului de comentarii și share-uri pe pagina Ministerului.

„Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a prezentat ieri în ședința de Guvern un raport al măsurilor luate de Ministerul Sănătății în ultimele trei luni pentru combaterea pandemiei COVID-19.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE