luni, iunie 21, 2021
AcasăRețeaRaportul ultimelor 24 de ore pentru Timiș: 4 persoane nu au respectat...

Raportul ultimelor 24 de ore pentru Timiș: 4 persoane nu au respectat izolarea la domiciliu. Amenzi de peste 200.000 de lei pentru nerespectarea programului de circulație « expressdebanat.ro

În județul Timiș, în cursul zilei de 24 martie, au fost verificate de către organele de Poliție și Poliție Locală 1.966 de persoane care trebuiau să fie în izolare la domiciliu. Dintre acestea, patru persoane nu au respectat măsurile de izolare la domiciliu.

Persoanele care au încălcat interdicția de izolare au fost sancționate contravențional cu amenzi în…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE