duminică, 19 septembrie 2021
AcasăNewsletterRăzboi între acționarii Romprest: gruparea Walter acuză gruparea Drăcea că a declanșat...

Război între acționarii Romprest: gruparea Walter acuză gruparea Drăcea că a declanșat conflictul cu Primăria Sectorului 1

Conflictul deschis dintre primarul Sectorul 1, Clotilde Armand, și Compania Romprest Service S.A. pe tema salubrității din sector înregistrează un nou episod. Astăzi, unul dintre acționarii Romprest, compania Detaco LTD (acționară cu 42.69% în Romprest), îl acuză pe celălalt mare acționar, Andrei Drăcea, că are ”principala vină în această situație, care riscă să nască un risc major pentru sănătatea locuitorilor din Sectorul 1 București”.

Reamintim că Armand a anunțat public Romprest că nu îi va plăti facturile pentru salubritate pentru că ar fi supraevaluate. În replică, conducerea firmei Romprest a refuzat să mai ridice gunoiul din sectorul 1, o situație fără precedent în Capitală.

Acum, conflictul dintre Primăria Sectorului 1 și Romprest este dublat de un conflict în interiorul Romprest, între personajele care controlează pachetele cele mai mari de acțiuni. Este vorba despre Alexandru-Cosmin Walter, patronul Detaco Ltd, și Andrei Drăcea, acționarul majoritar din două companii acționare la rândul lor în Romprest.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE