Războiul dintre Liviu Zanfirescu și Ionela Maria Alistar. Șefa HR din Poliția Locală acuză: hărțuiri și discriminări | Reporter de Iași

Data:

spot_img

Războiul dintre Liviu Zanfirescu și Ionela Maria Alistar. Șefa HR din Poliția Locală acuză: hărțuiri și discriminări. Șefa Serviciului Management Resurse Umane (SMRU) din cadrul Poliției Locale este în conflict deschis cu toată instituția.

Inițial s-a certat cu șeful Poliției Locale, Liviu Zanfirescu, de la baza de calcul a salariilor. Apoi totul a degenerat. Ionela Maria Alistar a ajuns la cuțite și cu șeful de la Juridic, dar și cu alți polițiști din instituție. Ea susține că a fost batjocorită de către Liviu Zanfirescu, împreună cu subordonații săi, și vorbită de rău la Primăria Iași.

Șefii Poliției Locale au decis s-o pedepsească și au schimbat butucul încuietorii biroului SMRU. Cazul a ajuns în instanță, femeia spune că s-a îmbolnăvit din cauza hărțuirii constante de la birou.

Citește și: Expoziţia „Au venit americanii – Crucea Roșie Americană în România după Primul Război Mondial”, vernisată la Universitatea Ovidius

Maria Alistar susține, în plângerea adresată instanței, că hărțuirea sa la locul de muncă a început în 2022, când s-a certat cu Liviu Zanfirescu din cauza procedurii de calculare a salariilor din Poliția Locală Iași.
Din adresele schimbate între Zanfirescu și Maria Ionela Alistar rezultă că șeful Poliției Locale a cerut calcularea salariilor plecând de la un minim de 2.300 de lei.

Liviu Zanfirescu ar fi susținut că din cauza șefei de la SMRU nu au fost calculate la timp salariile

Alistar, șeful de la Financiar și șeful de la Juridic au spus că trebuie calculat salariul plecând de la un minim de 2.550 de lei. A existat un schimb de adrese și cu Primăria Iași, iar Direcția Economică a specificat că există banii disponibili pentru salariile Poliției Locale.

Citește și: Inculpat în două dosare, Irinel Popescu vrea să fie ales și numit „academician”

Ulterior, după un blocaj salarial produs de schimbul de adrese oficiale din instituție, Liviu Zanfirescu ar fi susținut în fața subordonaților că din cauza șefei de la SMRU nu au fost calculate la timp salariile. Ea susține că șeful de la Juridic, Lucian Dănăilă, s-a întors împotriva ei, sărind în tabăra șefului.

Continuarea în Reporter de Iași

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporteris.ro)

spot_imgspot_img
Iulian Mofteescu
Iulian Mofteescu
Iulian Mofteescu este jurnalist, la Reporter de Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Amintirea unui război: Gheorghe Șanta, discurs emoționant la Oarba de Mureș | Săptămâna Online

Amintirea unui război: Gheorghe Șanta, discurs emoționant la Oarba...

Finanțarea metroului din Cluj, asigurată până în 2031 | Monitorul de Cluj

Finanțarea metroului din Cluj, asigurată până în 2031. Metroul...

Bistrițeanca Loredana Salanță a câștigat Miss Universe România 2024 | Săptămâna Online

Bistrițeanca Loredana Salanță a câștigat Miss Universe România 2024....

Muzeul Golești, casă pentru 45 de pisicuțe și 7 căței | Argeșul Online

Muzeul Golești, casă pentru 45 de pisicuțe și 7...