Războiul este pace

Data:

Gurița lui Serioja cel obraznic a anunțat planul bunelului Vladimir. Așa cum bunelul Vladimir nu a atacat Ucraina, nu va ataca nicio altă țară. Războiul este pace pentru bunelul Vladimir și pentru Serioja. Pentru bunelul Vladimir războiul este pace, sclavia poporului ucrainian în lanțuri ,,neoziste” este libertate, iar ignoranța poporului rus despre soldații ruși incinerați sau aruncați în gropi comune este putere.

Cu cât Ucraina va rezista mai mult, cu atât scad șansele ca pacea să fie menținută la București, Sofia, Varșovia, Tallin, Riga, Vilnius, Budapesta, Praga, Bratislava și alte capitale în care obuzele pacificatore să decapiteze copii. Menținerea la putere a lui Viktor Cavalerul Apărării Galaxiei Creștine nu apără nici măcar Ungaria de dorința de pace a bunelului Vladimir dacă maghiarii vor avea curajul să nu consimtă la un moment dat la onoarea nereperată a refacerii măreției Tratatului de la Varșovia.

Asediul de tip medieval practicat cu succes în Siria de bunelul Vladimir așteaptă fiecare oraș din Europa de Est care nu va întâmpina pe bunelul Vladimir cu sare și pâine.

Pentru a spera la pace, este nevoie să ne pregătim pentru un război brutal cu bunelul Vladimir pentru care negocierea înseamnă doar capitulare necondiționată. Fiecare stat din Europa de Est este acum o pradă de război pentru bunelul Vladimir.

În prag de izbucnire a păcii de la bunelul Vladimir statul eșuat român trebuie vindecat urgent. Avem nevoie de  susținerea în conducerea țării a unor oameni integri, competenți și dedicați apărării noastre de păcatele atât de tentante ale Imperiului Răului, cum ar fi corupția și risipa banului public, care să ne pregătească pentru scenariul catastrofă al menținerii păcii de către bunelul Vladimir pe teritoriul României.

Dacă rămânem eșuați în continuare, cu speranță că vine Momala să ne ajute cu trupe americane și bani de buzunar, atunci putem să începem să investim încă de acum în tricouri cu litera Z pe spate și cu poza bunelul Vladimir la bustul gol în față.     

spot_imgspot_img
Articolul precedent
Articolul următor
Mitica Stefanescu
Mitica Stefanescu
Mitică Ștefănescu crede în destinul nostru european, în democrație și în dreptate . El încearcă să înțeleagă lumea prin construcții logice de bun simț. Nu are pretenția de a fi deținătorul adevărului absolut și este conștient că este supus greșelii ca orice muritor de rând. Crede în ideile care ne unesc și care pot oferi copiilor noștri un viitor mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Prizonieri ai zilelor de ieri

Prizonieri ai zilelor de ieri. Lucrurile din jurul nostru...

Cîrstoiu stop. Când șmecheria din piață nu merge și în politică

Cîrstoiu stop. Am fost convins că PSD și PNL...

Orașul cu nasul pe sus votează un golan

Toate sondajele de opinie publicate în ultima vreme arată...

Cine-l poate bate pe Nicușor Dan

Cine-l poate bate pe Nicușor Dan? Cine va deconta...